Team De Hukkie Puk.....

Wij zijn enthousiaste medewerkers die graag MEER persoonlijke aandacht aan de kinderen willen geven dan gebruikelijk is in een kinderdagverblijf. Dit doen we door te werken met kleine groepen van maximaal 6 kindjes per groep in plaats van de grote groepen die gebruikelijk zijn in een kinderdagverblijf. We kunnen zo meer tijd besteden aan de ontwikkeling van het kind, is er meer tijd voor observatie en natuurlijk is er veel tijd voor spelen, samen of in kleinere groepjes. We kunnen zo perfect op 1 lijn zitten met de ouders en ondersteuning bieden aan ouder en kind.


Hallo Allemaal,

 

Ik ben Carmen Esser, moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn man in de Reeshof in Tilburg.

 

Ik heb in 2009 mijn SPW3 diploma behaald bij het ROC in Tilburg. Ik heb bij diverse kinderdagverblijven, BSO en NSO locaties stage gelopen tijdens mijn studie. 

 

Ik heb daarna een eigen kindercrèche geopend in de Dillenburglaan in Tilburg. Dit heb ik met heel veel passie en plezier gedaan. Dit heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om een eigen kinderdagverblijf te bouwen en te starten, en mezelf te onderscheiden ten opzichte van andere kinderdagverblijven door te werken met kleine groepjes met maximaal 6 kindjes per dagdeel zodat er meer aandacht is voor de kindjes, massaopvang is er al genoeg!

 

Samen met mijn man hebben we in 2016 een nieuwbouw gerealiseerd in de Reeshof in Tilburg. We hebben hierbij gekeken naar de huidige en toekomstige eisen in de kinderopvang.  

Kom gerust eens een kijkje nemen bij De Hukkie Puk, bel of mail ons om een afspraak te maken voor een rondleiding. Ik vertel u met liefde en plezier wie we zijn en hoe we dit in de praktijk doen. 

 

Groetjes Carmen


Mijn naam is Liselot. Ik ben geboren op 20 december 1998 en op dit moment woon ik in Goirle.

 

In 2019 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond.

 

Mijn opleiding heb ik afgerond aan het ROC in Tilburg en heb daarnaast stage gelopen bij verschillende BSO en kinderdagverblijven waar ik veel ervaring heb opgedaan.

 

Ik vind het belangrijk om de kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en ontwikkelen in een veilige en fijne omgeving.

 

Groetjes en tot kijk! Liselot

 


Mijn naam is Michelle en geef al vanaf mijn 15e dansles aan jong en oud. In 2013 ben ik afgestudeerd op het CIOS in Goes.

Ik verzorg de danslessen bij kinderdagverblijf de Hukkie Puk en BSO De Hukkie Puk. Iedere twee weken verzorg ik 45 minuten bewegen op muziek voor de kinderen.

 

Naast alle leermomentjes tijdens de dansles met de grove en de fijne motoriek is mijn belangrijkste doel voor de kinderen: plezier! Wanneer de kinderen met een grote glimlach door de zaal huppelen en dansen is mijn doel bereikt. Aandacht en plezier voor de kind staan voorop.

 

Groetjes Michelle

 

 


Beste ouders en kinderen.

 

Mijn naam is Tomoko Kato.

Vanaf februari 2022 begin ik met veel enthousiasme als dansdocent bij  kinderdagverblijf De Hukkie Puk en BSO De Hukkie Puk.

 

Ik geef creatief dansles aan de peuters en creatief dans & Jazz dansles bij de BSO van De Hukkie Puk.

 

Ik ben afkomstig uit Japan en ik ben moeder van twee zonen, 13 jaar en 15 jaar oud. Ruim 25 jaar geef ik les in o.a. ballet en moderne jazz in Nederland en België. Ik verheug me erop om dansles bij De Hukkie Puk te geven!!

 

Groetjes Tomoko

 

Mijn naam is Michelle Vermeer, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

 

In 1999 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Nijmegen, en in 2001 afgestudeerd als leraar Basisonderwijs.

 

Sinds die tijd werk ik in het basisonderwijs; eerst als leerkracht en vervolgens als intern begeleider.

 

Daarnaast werk ik bij Sportbedrijf Tilburg, waar ik een paar uur per week zwemles geef aan kinderen.

 

Begin 2019 heeft Carmen me gevraagd om te komen werken als pedagogisch coach bij de Hukkie Puk, en dat doe ik sindsdien met heel veel plezier!

 

Groetjes Michelle

 


Hoi allemaal!

 

Ik ben Daniëlle, geboren op 25 februari 1985 en woon samen met mijn vriend in Berkel-Enschot. Na mijn studie HBO Pedagogiek heb ik gewerkt op verschillende BSO en kinderdagverblijven en als nanny bij een gezin.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en maak ik haakwerkjes, sieraden, nailart en nog veel meer. Ik vind het ook erg fijn om af en toe in de natuur te wandelen of om nieuwe recepten uit te proberen (en vooral op te eten en te delen met anderen 😉). Familie is heel erg belangrijk voor mij, ik kom uit een warm gezin; ik zie hen dan ook regelmatig. 

 

Het is mijn passie om met kinderen te werken, hen liefde te geven en te ondersteunen bij het opgroeien. Ik wil op deze manier iets bijdragen aan de wereld en iets betekenen voor kinderen en ouders. Ik kan ervan genieten als kinderen lekker zichzelf zijn en grappige verhalen vertellen. Elkaar respecteren en accepteren zijn waarden die ik graag mee wil geven.

Wat mij aantrekt in het werken bij de Hukkie Puk is de aandacht voor de kindjes en de medewerkers.

Ik ben dan ook heel blij dat ik bij het team van de Hukkie Puk mag komen en heb er heel veel zin in. Tot snel!

 

Groetjes Danielle

 


Hoi Allemaal,

 

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen: mijn naam is Anne en ik ben 29 jaar.

Ik ben getrouwd met Maarten en wij zijn kersverse ouders geworden van ons zoontje Lex. Samen wonen wij in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig.

 

Ik hou ontzettend van wandelen en lekker buiten zijn. Ook ben ik regelmatig in het water te vinden. Ik ben namelijk lid van een duikvereniging en heb hier ook verschillende opleidingen gevolgd, waaronder die tot rescue diver. Als ik thuis ben kun je mij vaak in de keuken vinden of op de bank met een goed boek.

  

Zolang ik mij al kan herinneren heb ik geroepen dat ik met kinderen wil werken. Ik ben daarom gaan studeren om juffrouw te worden. 3 jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt als kleuterleerkracht. Alleen kwam ik tot de ontdekking dat werken als leerkracht niet helemaal bij mij paste, omdat ik voor mijn gevoel niet genoeg aandacht aan alle kinderen kon besteden. Daarom spreekt het werken bij de Hukkie Puk mij ook zo aan. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om hier mijn nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Groetjes Anne

 


Hoi iedereen,

 

Ik ben Lisa. Ik ben geboren in Eindhoven en hierna al snel met mijn ouders naar Aruba verhuisd.

 

Daar ben ik ook opgegroeid tot dat ik in 2018 voor mijn studie weer naar Nederland verhuisde.

 

Recentelijk heb ik mijn bachelor opleiding psychologie aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Over een paar weken begin ik aan de master klinische kind- en jeugdpsychologie. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, koken, dansen en tijd doorbrengen met familie en vrienden. 

 

Naast mijn studie was ik opzoek naar waardevolle praktijkervaring met kinderen. Omdat er bij de Hukkie Puk genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht voor alle kinderen, leek het mij de perfecte plek om werkervaring op te doen. Ik was namelijk opzoek naar een kleinschalige organisatie. Ook vind ik het erg leuk om te kunnen bijdragen aan de positieve ontwikkeling van deze kinderen. 

 

Ik kijk er erg naar uit om de nieuwe uitdaging bij de Hukkie Puk aan te gaan! 

 

Groetjes Lisa