Team De Hukkie Puk.....

Wij zijn enthousiaste medewerkers die graag MEER persoonlijke aandacht aan de kinderen willen geven dan gebruikelijk is in een kinderdagverblijf. Dit doen we door te werken met kleine groepen van maximaal 6 kindjes per groep in plaats van de grote groepen die gebruikelijk zijn in een kinderdagverblijf. We kunnen zo meer tijd besteden aan de ontwikkeling van het kind, is er meer tijd voor observatie en natuurlijk is er veel tijd voor spelen, samen of in kleinere groepjes. We kunnen zo perfect op 1 lijn zitten met de ouders en ondersteuning bieden aan ouder en kind.


Hallo Allemaal,

 

Ik ben Carmen Esser, moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn man in de Reeshof in Tilburg.

 

Ik heb in 2009 mijn SPW3 diploma behaald bij het ROC in Tilburg. Ik heb bij diverse kinderdagverblijven, BSO en NSO locaties stage gelopen tijdens mijn studie. 

 

Ik heb daarna een eigen kindercrèche geopend in de Dillenburglaan in Tilburg. Dit heb ik met heel veel passie en plezier gedaan. Dit heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om een eigen kinderdagverblijf te bouwen en te starten, en mezelf te onderscheiden ten opzichte van andere kinderdagverblijven door te werken met kleine groepjes met maximaal 6 kindjes per dagdeel zodat er meer aandacht is voor de kindjes, massaopvang is er al genoeg!

 

Samen met mijn man hebben we in 2016 een nieuwbouw gerealiseerd in de Reeshof in Tilburg. We hebben hierbij gekeken naar de huidige en toekomstige eisen in de kinderopvang.  

Kom gerust eens een kijkje nemen bij De Hukkie Puk, bel of mail ons om een afspraak te maken voor een rondleiding. Ik vertel u met liefde en plezier wie we zijn en hoe we dit in de praktijk doen. 

 

Groetjes Carmen Esser


Mijn naam is Liselot. Ik ben geboren op 20 december 1998 en op dit moment woon ik in Goirle.

 

In 2019 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond.

 

Mijn opleiding heb ik afgerond aan het ROC in Tilburg en heb daarnaast stage gelopen bij verschillende BSO en kinderdagverblijven waar ik veel ervaring heb opgedaan.

 

Ik vind het belangrijk om de kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en ontwikkelen in een veilige en fijne omgeving.

 

Groetjes en tot kijk! Liselot

 

Mijn naam is Michelle en geef al vanaf mijn 15e dansles aan jong en oud. In 2013 ben ik afgestudeerd op het CIOS in Goes. Naast mijn fulltime baan bij een Sportinstituut in Tilburg, verzorg ik de danslessen bij kinderdagverblijf de Hukkie Puk. Iedere twee weken verzorg ik 30 minuten bewegen op muziek voor de kinderen. Naast alle leermomentjes tijdens de dansles met de grove en de fijne motoriek is mijn belangrijkste doel voor de kinderen: plezier! Wanneer de kinderen met een grote glimlach door de zaal huppelen en dansen is mijn doel bereikt. Aandacht en plezier voor de kind staan voorop.

 

Groetjes Michelle


Beste ouders/verzorgers,

 

Ik ben Niki van Laarhoven, ben op 26 april 1994 geboren en woon in Gilze.

 

Ik heb in 2010, na een 3 jarige opleiding, mijn diploma onderwijsassistent gehaald.

Ik heb tijdens mijn opleiding op verschillende basisscholen in verschillende klassen stage gelopen.

 

 

 

 Ik werk sinds mei 2016 in de kinderopvang. Werken met kinderen is mijn grote passie.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, ieder kind is uniek en ontwikkeld op zijn/haar eigen manier en tempo.

 

Sinds 23 november 2017 werk ik bij het team van kinderdagverblijf De Hukkie Puk.

 

Mocht u nog meer willen weten, mag u er altijd naar vragen!

 

Tot Snel!

 

Groetjes Niki van Laarhoven

 


Mijn naam is Michelle Vermeer, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

 

In 1999 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Nijmegen, en in 2001 afgestudeerd als leraar Basisonderwijs.

 

Sinds die tijd werk ik in het basisonderwijs; eerst als leerkracht en vervolgens als intern begeleider.

 

Daarnaast werk ik bij Sportbedrijf Tilburg, waar ik een paar uur per week zwemles geef aan kinderen.

 

Begin 2019 heeft Carmen me gevraagd om te komen werken als pedagogisch coach bij de Hukkie Puk, en dat doe ik sindsdien met heel veel plezier!